webConverge logo

Internet of all things

We maken producten die gebaseerd zijn op webtechnologie of hier een relatie mee hebben.
Applicaties toegankelijk via internet, geschikt voor uw tablet, pc of smartphone.
Voor maximale bereikbaarheid, flexibiliteit en efficiency naar uw klanten en medewerkers maken wij graag een gepaste, op maat gemaakte, web-portal/applicatie of onderdelen voor uw situatie.

Communiceer

Uitwisselen van gegevens met derden is vaak gewenst en biedt extra mogelijkheden in uw automatisering. Een zogenaamde webservice, die u kunt bieden aan externen om te koppelen met uw webportal/webapplicatie, kan een uitkomst zijn in het automatiseren van de verwerking van datastromen. Ons framework is hierin voorzien en de webapplicatie kan hiervoor worden ingericht.

Snel

We zijn gefocused op het leveren van een duurzaam basisprodukt met mogelijkheid tot uitbreidingen. Anders gezegd, u wilt op korte termijn een stabiel produkt met onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden. Niet een zeer uitgebreid produkt wat jaren ontwikkeltijd nodig heeft, maar een snelle oplossing om naar het web te transformeren.

Jarenlange ervaring

Sinds 1999 zijn we bekend met de opensource produkten en hierbij natuurlijk o.a. het linux-besturingssysteem, apache webserver, MySQL databases en PHP. U kunt ons ook vragen u te helpen met onderdelen of uitbreiding van uw bestaande produkten.

Contact

Meer informatie over ons.
Informatie aanvragen.